Up
TRX STRONG BY ZUMBA Kangoo Jumps Спининг Тае Бо Йога Аеробика Пилатес

МАСАЖИ


 • Reni

  Ирена Илиева (Рени)

  Масажист с дългогодишен стаж и опит. Притежава всички необходими сертификати.

 • Класически масаж

  Успокоява и тонизира мускулите, подпомага движението на кръвта и лимфата, освобождава отпадните продукти от обмяната на веществата, стимулира кожата и отделянето на хормони, увеличава хемоглобина и прави съединителната тъкан на ставите еластична. Масажът успокоява уморените мускули, в резултат на което се постига пълна релаксация на тялото и ума.

  ВИЖ ПОВЕЧЕ
 • Антицелулитен масаж

  Най-известният метод за третиране на целулита е мануалният масаж. Именно с негова помощ се осигурява кръвоснабдяването на тъканите. Новопридошлата кръв подпомага изгарянето на мазнините, носи свежи хранителни съставки, а от друга страна осигурява разнасяне на лимфните задържания. За да има по-голям ефект от антицелулитния масаж е

  ВИЖ ПОВЕЧЕ
 • Шоколадова терапия

  Шоколадът, какаото и какаовото масло са отлични овлажнители на кожата. Шоколадът също така съдържа кофеин, който стимулира кръвообращението и дава на кожата здрав вид. Ароматът на шоколад освобождава серотонин- същият хормон, който се отделя, когато сме влюбени и за много хора това носи чувство на щастие и намалява стреса.

  ВИЖ ПОВЕЧЕ
 • Златна терапия

  Терапия, съчетаваща безпрецедентния лукс на златото, невероятно релаксиращи масажни техники, изискана симфония от чувствени аромати... един наистина оригинален ритуал на красотата. Tой дава пълна регенерация на Вашето тяло.

  ВИЖ ПОВЕЧЕ
 • Арома масаж

  В аромa масажа се ползват етерични масла, за които се смята че имат лечебни свойства. Тези масла са концентрирани есенции взети от цветя, плодове, семена, листа и кора на някои растения. Ароматерапията работи чрез усвояване на маслата през кожата в кръвоносната система. Маслата минат през тялото Ви и имат ефект върху определен орган или функция на тялото.

  ВИЖ ПОВЕЧЕ
 • Лечебен масаж с мед

  Медотерапията, като масажна процедура представлява оригинална лечебна методика, която се използва с цел да се извлекат ненужните и токсични вещества през кожата на човека. За тази цел се използва пчелен мед, който се нанася върху кожата на тялото и чрез специфични масажни похвати се извличат вредните токсини задържали се в подкожните тъкани на човешкото тяло.

  ВИЖ ПОВЕЧЕ
 • Пилинг

  Необходимо е да се използва пилинг, защото епидермисът на тялото е подложен на същия цикличен процес, както и този на лицето. Освен това през различните сезони (най-подчертано през зимата) точно той страда най-много от липсата на достатъчно количество кислород. Ще му помогнете да започне да диша нормално с 1 - 2 ексфолиации на месец. Друга особеност на тази пилинг козметика е, че съдържа специални омекотяващи

  ВИЖ ПОВЕЧЕ