TIM Fitness

Груповите занимания днес:

08:30 - 09:30 Галя - Gymstick
17:30 - 18:30 Хрис - Kangoo Jumps
17:30 - 18:30 Рая - Шейпинг
19:30 - 20:30 Михаела - Тае Бо

Уважаеми клиенти, при нас може да използвате картите на

Инструктори


Всички инструктори

Групови занимания

Всички тренировки

Клиентите за нас

Много добре поддържано място, персонала е много дружелюбен, като цяло съм очарована! препоръчвам
Мила Станчева
Workouts with Ervin are incredible and super dynamic. Thanks
Avgustina Mihailova
Харесвам мястото и от години ходя там. Това което най-много ми допада е че фитесът включва и сауна и парна баня - нещо, което в други спортни обекти във Варна, не съм срещала.
Стефка Евтимова
Много добра зала, разполагаща с всичко необходимо за качествени и зареждащи тренировки. Посещавам я редовно повече от 4 години. Естествено това се дължи най-вече на уникалния треньор Станимир Иванов, чиито класове по Zumba и Strong by Zumba на практика промениха живота ми!
Anela Kostadinova Todorova
Уникално място за спорт и релакс. Препоръчвам горещо.
Petya H. Petrowa
Голяма, красива зала, оборудвана с много уреди, но... без дискови тежести за лежанките и смит машината? Are you kidding me? Имаше точно 5 диска по 20кг и още толкова по 10 и 5кг. Never again.
Александър Събев
Нищо не се променя в този занимарен и мръсен фитнес ,персонала на рецепция супер неучтив , от години няма POS - терминал за нормално плащане ,ако се наложи да си купите карта , ще ви се наложи да пресечете булеварда за да можете да изтеглите пари и да платите евентуално! Зоната на сауната и парната баня има проблем с канализацията . Освен това се запушва канала ако двама човека се къпят едновременно ,миризмата която се носи от там е леко казано ужасна !Когато всичко в тази зона стане във вода ,чистачки с мърляви чехли избутват водата с гребло,плесен по стените просто мизерия! В зоната в която хората ходят с чисти чехли ,влиза персонал с мръсни обувки . Пълна мизерия и пародия!
Ivan Pavlov Ivanov