Обратно към тренировки

S-Power

Динамична тренировка, изградена на базата на Spinning  и съчетана с  най- добрите методи от различни спортове, която ще ви тонизира и зареди/изпълни с енергия за целият ден.  Съчетанието от високоинтензивно кардио и кондиционни упражнения, под звуците  на  мотивираща музика, ще ви стимулира сами да надскочите  вашите граници, ще тонизира цялото тяло, ще подобри настроението ви и ще събуди ума . Формат на тренировката:

Кратка загрявка – тя ще  раздвижи и  загрее основните  мускулни групи, ставите и сухожилията. Това ще подготви тялото ви за тренировката и е изключително важна стъпка, която ще ви предпази от нежелани контузии и разтежения .

Основна част е изградена на базата на Spining тренировка- кардио , което ще ви зареди с енергия. Кратката, но интензивна  тренировка спомага за балансирано изгаряне на калориите, подобряване на координацията, за  целодневна мотивация, намаляване на стреса и подобряване  на общото здравословно състояние. А именно намалени шансове за сърдечни проблеми, подобрява контрола на кръвната захар, стимулира производството и обмяната на полезни хормони . Кондиционна част – комплекс от упражнения за корем и/или бедра и задна част. Комплексите акцентират над най-трудните за оформяне и стягане части на тялото. Тяхното извайване е изключително трудно и изисква много постоянство, правилно хранене и усърдни тренировки. Упражненията в комплексите са  подбрани и съчетани за максимално натоварване  и оформяне на отделните мускулни групи .

Стречингът,  като последна част от формата  е спомагателният елемент по пътя към успешната тренировка . Статичните стречинг упражнения служат за нормализиране на сърдечната дейност, успокояват дишането и подобряват кръвообръщението . Ускорява процесът на мускулното възстановяване, релаксира мускулите и намалява умората.

График на заниманията по S-Power

Вторник

07:45 - 08:30
S-Power
Зала 2

Четвъртък

07:45 - 08:30
S-Power
Зала 2
Легенда: Редовна тренировка | Протича в момента | Няма да се проведе